Betaalde enquêtes - Vul online enquêtes in voor geld

Ontvang tot en met €5 per enquêtes, cadeaubonnen en gratis producten- leuk, makkelijk en gratis!

bol.com
zalando
douglas
paypal
h-en-m
wehkamp
Last Updated: 17 augustus 2016

Vul online enquêtes in voor geld

Verdien geld online met het delen van jouw mening!

Zou jij je mening willen geven en er betaald voor krijgen? Als dat het geval is dan ben je op de juiste plaats gearriveerd! SurveyBee vergelijkt de beste enquêtes waar je betaald voor krijgt en maakt het gemakkelijk voor je om je voor één of alle enquêtes aan te melden. Het gebruik van deze service is 100% gratis - op geen enkel moment zul je iets moeten betalen!

Het invullen van betaalde enquêtes is een gemakkelijke manier om online geld te verdienen vanuit huis. Online enquêtes zijn een goede manier om wat extra geld te verdienen voor hen die vanuit huis willen werken. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet er is altijd een bedrijf die geinteresseerd is in jouw mening. Online enquêtes bieden iedereen die het wil de kans om extra inkomen te genereren.

Het invullen van enquêtes is een belangrijke taak. Jouw bijdrage maakt het mogelijk dat aan de wensen van klanten, zoals jijzelf, tegemoet kan worden gekomen. Jouw ideeën kunnen talrijke productontwikkelingsprojecten helpen, zodat in de toekomst een lijn van nieuwe geweldige producten ontwikkeld kan worden. Wacht niet langer, jouw mening is waardevol en de mooie bedragen die je met het invullen van enquêtes vanuit huis kunt verdienen, kun je vast goed gebruiken.

Het grootste voordeel van het invullen van enquêtes is dat je het kunt doen wanneer jij maar wilt. Jij beslist wanneer en waar je ze invult. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of een mobiel apparaat dat je op het internet kan aansluiten. Dus relax en vul enquêtes in terwijl je in je favoriete café zit of voor de tv, wanneer de kinderen in bed liggen, het is volledig aan jou! Het beste is dat je er betaald voor krijgt.

Meld je aan voor betaalde enquêtes NL - met SurveyBee kun je vandaag nog aan de slag!

Betaalde enquêtes houden in dat je betaald krijgt voor jouw mening over een scala aan onderwerpen. Om de zoveel dagen ontvang je uitnodigingen om enquêtes in te vullen in je e-mail inbox. Je kunt ze gedurende de afneem periode elk moment invullen. Door je aan te melden bij SurveyBee zul je betaalde enquêtes direct in je inbox ontvangen.

Waarom SurveyBee?

Een goede reputatie

Er zijn genoeg enquêtewebsites die je veel beloftes doen, maar deze niet waar kunnen maken. Er zijn ook websites die simpelweg scams zijn. De betaalde enquêtes die we je aanbieden bij SurveyBee zijn afkomstig van de beste enquête aanbieders.

Betrouwbaar

SurveyBee verzamelt alleen de beste, meest betrouwbare enquêtes en brengt ze samen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. SurveyBee houdt je op de hoogte van de meest betrouwbare en veilige enquêtes, dus je loopt nooit risico om bedrogen te worden en je zult de beste ervaring hebben met het invullen van betaalde enquêtes.

Wij bieden je de meest winstgevende betaalde online enquêtes (NL)

De enquêtewebsites waarmee we werken belonen deelnemers met geld en cadeaus voor het invullen van enquêtes op het internet. Je hoeft niets te betalen, je kunt je gratis aanmelden. Deze bedrijven willen graag dat jij je mening met hun deelt, zodat zij hun producten kunnen verbeteren. Aangezien jouw tijd kostbaar is, zijn ze bereidt om je hiervoor te betalen.

 

Top panels
  • Toluna

    Toluna

    Sluit je aan bij deze gemeenschap met 9.000.000 leden wereldwijd. Start discussies of test je favoriete producten! Daarnaast krijg je er zelfs betaald voor!

FAQ
?

Betaalde enquêtes zijn vragenlijsten die je kan invullen in ruil voor geld en prijzen. Met SurveyBee krijg je betaalde enquêtes direct in je e-mail inbox.

Iedereen heeft een mening en jij kan beloond worden voor het delen van jouw mening door middel van online enquêtes! Door bedrijven te laten weten wat jij vindt van hun producten, kun je beïnvloeden hoe hen producten er in de toekomst uit kunnen gaan zien.

Bedrijven willen weten wat jij van hun producten vindt en hechten veel waarde aan deze informatie. De reden hiervoor is dat zij zonder inzichten van klanten hun producten niet kunnen verbeteren en niet aan de wensen van hun klanten kunnen voldoen.

Daarom zijn bedrijven bereidt om te betalen voor de tijd die je steekt in het beantwoorden van betaalde enquêtes. Bedrijven geven wereldwijd biljoenen uit aan deze methode van marktonderzoek. Beginnen met het invullen van betaalde enquêtes in je vrije tijd kan daarom een goede manier zijn om snel en gemakkelijk geld te verdienen.

?

Betaalde enquêtes werken op dezelfde manier als normale vragenlijsten, alleen verdien je er nu geld mee. Alle betaalde enquêtes bestaan uit een aantal vragen die je moet beantwoorden. Als je de vragen hebt ingevuld is de volgende stap het opsturen van de enquête en het incasseren van jouw beloningen.

Als je enquêtes invult voor geld zijn er drie typen beloningen: contant geld, punten en prijzen. Op SurveyBee.net hebben we de meest betrouwbare en respectabele enquêtesbedrijven verzameld. Deze bedrijven zijn op zoek naar personen zoals jij en aangezien jouw tijd kostbaar is zijn ze bereid om je te betalen.

Door je aan te melden bij SurveyBee.net krijg je de kans om uit verchillende enquêtes te kiezen om aan te werken. Je ontvangt e-mails met enquêtes waar je voor geselecteerd bent. Als je account eenmaal actief is, kun je aan de slag en enquêtes invullen voor geld en alle beloningen verdienen die onze partners jou te bieden hebben.

Wees je ervan bewust dat als je deelneemt aan marktonderzoek dat het jouw verantwoordelijkheid is om de vragen eerlijk te beantwoorden en jezelf in de toekomst van een plaats in het panel te verzekeren. Onze partners zijn bereid om je te betalen voor jouw mening, dus laat het ook nuttig voor hen zijn.

 

?

De tijd en moeite die je steekt in het invullen van enquêtes is de belangrijkste factor bij het vaststellen van hoeveel je kunt verdienen. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer je verdient. Het invullen van een enquête kost tussen de 5 - 30 minuten en de verdiensten zijn over het algemeen tussen de 1 en 4 EUR. Hoe meer tijd het invullen van een enquête kost hoe groter de beloning.

Het onwaarschijnlijk dat je snel rijk wordt met het invullen van enquêtes. Echter is het wel goed mogelijk om een extra zakcentje te verdienen of gratis of afgeprijsde producten en diensten te ontvangen. Het invullen van betaalde enquêtes kan een goede manier zijn om maandelijks een constant geldbedrag te verwerven. Als je het leuk vindt om deel te nemen aan online enquêtes (zeker als je het leuk vindt om jouw mening te geven in ruil voor prijzen, tegoedbonnen en ander bekende niet-financiële beloningen), dan zijn betaalde enquêtes een goede keuze voor jou.

 

Typen beloningen:

Er zijn drie voorname manieren waarop je geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes;

 

Contant geld: met deze methode ontvang je voor elke betaalde enquête die je voltooit een bedrag die direct wordt overgemaakt naar je PayPal account of bankrekening. Sommige betaalde enquêtes geven een grotere beloning dan anderen. De beloningen hangen af van de aanbieder van de enquête, de lengte van de enquête en jouw eigen ervaring. Hoe langer en vaker je enquêtes afneemt des te hoger de waarde van jouw mening. Je krijgt een opslag voor elke enquête die je van de betreffende aanbieder voltooit.

 

Cadeaukaarten: voor elke betaalde enquête die je voltooit zul je punten ontvangen. Deze kun je sparen en inruilen voor cadeaukaarten of bonnen voor je favoriete winkels. Je kan kiezen tussen verschillende populaire winkels zoals: Amazon, iTunes, Zalando, Dorothy Perkins, Boots, GAP, Argos, Virgin en vele anderen!

 

Prijzen: Veel betaalde enquêtes bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een loterijtrekking waarbij je zowel kleine als grote prijzen kunt winnen. Met elke betaalde enquête die je voltooit neemt jouw kans toe.

 

Sommige aanbieders van betaalde enquête bieden je meerdere beloningen aan voor het invullen van hun enquêtes.

 

?

Betaalde enquêtes nemen niet veel tijd in beslag. Gemiddeld kost het invullen van een betaalde enquête 10 - 20 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die de enquête telt. Afhankelijk van hoe snel je de vragen kan beantwoorden is dit één van de beste manieren om online geld te verdienen.

Betaalde enquêtes zijn erg geschikt om de tijd te doden terwijl je wacht. Als je 15 - 20 minuutjes hebt open een betaalde enquête op je computer, smartphone of tablet en verdien geld in je vrije tijd. Nu kun je geld verdienen terwijl je wacht op een vlucht, in de dokterskamer zit of tijdens reclameblokken op de tv.

?

Als je een enquête hebt voltooid, ontvang je met één simpele muisklik geld op je rekening of beloningen in je inbox. Je zult er waarschijnlijk niet rijk van worden, maar je kunt een extra zakcentje verdienen of een aantal cadeaus ontvangen. Je kunt het geld gebruiken om rekeningen te betalen of besteden aan de trip die je al een tijd aan het plannen bent! Het maakt niet uit waar je het voor gebruikt; rekeningen, kerstinkopen of een knipbeurt, online enquêtes zijn een goede manier om extra geld in het laadje te brengen.

SurveyBee.nl is partnerschappen aangegaan met de meest betrouwbare enquête panels, zodat we jou van de beste online enquêtes kunnen voorzien. Dat is niet het enige, onze partners hebben in dit veld de beste reputatie. Deze bedrijven zijn opzoek naar mensen zoals jij! En aangezien jouw tijd kostbaar is zijn ze bereid om je te betalen.

?

Er zijn geen kwalificaties nodig om betaalde enquêtes in te vullen. Iedereen kan ze invullen. Het enige wat je moet doen is vragen beantwoorden die gebaseerd zijn op je eigen mening. Het maakt ook niet uit of jong, oud, man, vrouw, student of gepensioneerd bent. Het invullen van enquêtes is een goede manier om je standaard inkomen aan te vullen, ongeacht van wie je bent.

De do’s and don’ts van betaalde enquêtes

Een apparte e-mail die je alleen gebruikt voor het aanmelden bij survey websites en het invullen van betaalde enquêtes maakt het makkelijker om je survey en privé e-mail georganiseerd te houden. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je survey e-mails niet verdwijnen in het gros aan spam.

Het invullen van betaalde enquêtes kan een goed verdiende baan zijn als je hard genoeg werkt, maar je zult geen grote bedragen binnenhalen vanaf het moment dat je start. Laat dit je niet ontmoedigen om te beginnen met het invullen van enquêtes. Als je start heb je geen controle over het enquête aanbod, maar na verloop van tijd zal het bedrag wat je per enquête ontvangt toenemen, omdat je een betrouwbare bron voor enquête bedrijven bent. Je zult er versteld van staan hoeveel extra geld je kunt verdienen zonder er moeite voor te hoeven doen.

Cadeaubonnen zijn een veelvoorkomende beloning voor het invullen van enquêtes en vaak vermelden de bonnen een einddatum. Na het verlopen van de einddatum kun je een cadeaubon niet meer gebruiken en is het waardeloos. Daarom is het belangrijk om cadeaubonnen zo snel mogelijk te gebruiken.

Het is nooit een goed idee om valse informatie op je account voor betaalde enquêtes te plaatsen of om je aan te melden voor enquêtes die niet aansluiten op jouw karakteristieken. Bijvoorbeeld, als een enquête panel voor betaalde enquêtes opzoek is naar een NASA luchtvaart- en ruimtevaart technicus die ook een professionele wedstrijdeter is en daarnaast ook twee keren de Tour de France heeft gewonnen is het niet slim om aan te geven dat je aan die vereisten voldoet (tenzij het daadwerkelijk het geval is).

Enquête bedrijven voor betaalde enquêtes delen vaak informatie met elkaar. Indien je betaalde enquêtes voor een ander enquête panel hebt ingevuld en de indruk heb gegeven dat je een onlangs afgestudeerde software ontwikkelaar in Brighton bent, is de kans groot dat het betreffende panel de discrepanties opmerkt. Je kunt hier een boete voor krijgen.  Er zijn gevallen geweest waarbij de accounts van respondenten zijn opgeheven en de verdiensten waarvoor zij zo hard hebben gewerkt werden teruggenomen voor het opgeven van onjuiste informatie.

Het is ook geen goed idee om je met twee verschillende e-mail accounts aan te melden, omdat veel panels voor betaalde enquêtes dergelijk gedrag afkeuren en je soms zelfs weerhouden om enquêtes in te vullen.

Het is een goed idee om een optekening te maken van alle betaalde enquêtes waar je mee bezig bent, zodat je er zeker van kan zijn dat je betaald krijgt voor al jouw moeite. Het is handig om je voortgang bij te houden ongeacht of het invullen van betaalde enquêtes een full-time of part-time baan is. Op deze manier kun je jouw betaalde enquêtes organiseren en hoef je nooit meer een kans te missen om online geld te verdienen met de betaalde enquête aanbiedingen.

Een andere reden om een dagboek bij te houden is vanwege de belasting.  Belasting betalen is een vaag gebied voor sommige mensen als het aankomt op het invullen van betaalde enquêtes. Echter kun je er met een optekening zeker van zijn dat je altijd weet hoeveel belasting je moet betalen.

Een veel voorkomende fout die veel mensen die nog niet goed bekend zijn met betaalde enquêtes maken is dat zij zich aanmelden voor een betaalde enquête en vervolgens vergeten om hun e-mail te checken voor reacties. Het is belangrijk om je e-mail elke dag te controleren voor enquête aanbiedingen, omdat panels geen mensen meer aan nemen om enquêtes in te vullen als zij hun limiet hebben bereikt. Als je een aanbod voor een betaalde enquête mist, mis je de kans om online geld te verdienen en dat is nooit leuk.

Om het missen van enquête aanbiedingen te vermijden is het een goed idee om e-mail notificaties in te stellen die de berichten direct doorsturen naar je telefoon. Op deze manier ontvang je iedere keer dat je een bod voor een betaalde enquête ontvangt een SMS of een soortgelijke notificatie.

Bovendien, is het zo dat hoe constanter je bent met het invullen van betaalde enquêtes, hoe meer aanbiedingen je ontvangt en hoe meer geld je kunt verdienen. De oplossing is het regelmatig controleren van je e-mail, zodat je meteen kan reageren op aanbiedingen voor betaalde enquêtes.

Als je problemen ondervindt met betaalde enquêtes, laat het dan niet voor wat het is. Veel bedrijven voor betaalde enquêtes hebben een eigen Facebook en Twitter pagina en reageren vlot op klachten of vragen van hun betaalde respondenten. Creëer een post op de Social Media pagina van het betreffende bedrijf en je ontvangt een reactie van iemand die je kan helpen.

Betaal nooit geld voor het deelnemen aan betaalde enquêtes. Het internet is niet altijd de meest veilige plek. Oplichters proberen je geld te stelen. Het zou nooit zo moeten zijn dat je een bedrag moet betalen om je aan te melden voor betaalde enquêtes. Een veelvoorkomende oplichtingstruc waar veel mensen in trappen zijn betaalde enquêtes waarvoor mensen eest moeten aanmelden voor €70, met de belofte dat je €100 euro kunt verdienen voor elke betaalde enquête. Het beste is daarom dat jij je aanmeldt bij SurveyBee, omdat wij je alleen van de veiligste en meest betrouwbare betaalde enquêtes voorzien.

Veel panels voor betaalde enquêtes belonen je als je vrienden doorverwijst. Help je vrienden online geld te verdienen en vul samen betaalde enquêtes in. Een andere reden om een vriend(in) door te verwijzen voor een betaalde enquête is dat panels voor betaalde enquêtes vaak een betaalgrens hebben die je moet behalen voordat je geld uitgekeerd krijgt. Als je een paar euros van de betaalgrens bent verwijderd kan het doorverwijzen van een vriend(in) je over de grens heen helpen.

Betaalde enquêtes zijn er in overvloede en makkelijk aan te komen, dus maak je geen zorgen als je niet kwalifiseert voor alle betaalde enquêtes waar jij je voor aanmeldt. In sommige gevallen kun je geschikt zijn voor een enquête, maar wordt je verwijderd uit de groep na het beantwoorden van enkele vragen. Dit gebeurt soms, omdat uit de antwoorden die je hebt gegeven blijkt dat je niet  past in de doelgroep waar de enquête voor is gemaakt.


Maar maak je geen zorgen, er zijn genoeg betaalde enquêtes waar je wel geschikt voor bent. Gewoonlijk duurt het een paar seconden om vast te stellen of je geschikt bent voor een betaalde enquête of niet. Op deze manier verlies je niet veel tijd.

Maak kennis met het team

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager