6 Makkelijke Manieren Om Online Geld Te Verdienen

1. Diensten uitwisselen

Op sites die functioneren als marktplaats voor kleine, soms ludieke online diensten, vind je voor een klein prijsje degene die jij nodig hebt voor een klus. Aan de andere kant, als jij je aanmeldt kun je aangeven wat jij voor iemand kunt doen voor een prikkie; je bepaalt zelf wat je ervoor over hebt en wat je voor je eigen dienst vraagt. Maak een schilderij, redigeer een document, zing een nummer in, etc. en verdien je geld op een betaalpas die in heel Nederland te gebruiken is. 

De voordelen van deze manier van online geld verdienen is dat je je eigen werkzaamheden kunt bepalen en dat je kunt doen waar je goed in bent. Aan de andere kant betekent het wel dat je soms ook offline werkt. 

2. Gokken

Al vanaf 50 eurocent kun je meedoen aan weddenschappen, bijvoorbeeld voor sportuitslagen. Je kiest zelf de sporten en de teams waarvan jij denkt dat je de uitslag goed weet te voorspellen. Bij je inschrijving ontvang je op sommige sites een bonus die je kunt gebruiken, zodat je een beetje in de "flow" kunt komen zonder gelijk je geld te verliezen. 

 Info 2Blog 2.jpeg

3. Crowdsourcing

Bedrijven maken regelmatig gebruik van de kracht van de menigte door een vraag of probleem voor te leggen aan een online community. Een verrassend of origineel plan bedenken kan je een aardig bedrag opleveren. 

Voor deze vorm van geld verdienen heb je wel een behoorlijke achtergrond en een portie creativiteit nodig. Bedrijven worstelen niet voor niets met dergelijke vraagstukken! 

4. Crowdfunding

Een andere vorm van gebruikmaken van de kracht van de menigte kan door crowdfunding. Op verschillende platforms kun je je idee of project pitchen en zo investeerders trekken. Het geld dat je hiermee verdient is dan wel bedoeld om je project winstgevend te maken en/of om je aandeelhouders mee terug te betalen.  

Info 4Blog2

 

5. Spaarprogramma's

Het ontvangen van mails met reclame kan je geld opleveren. Door te klikken op banners of door mee te doen aan acties of spelletjes, ontvang je punten die in te wisselen zijn voor geld. 

Spaarprogramma's eisen in principe weinig van je. Je moet wel tegen het hoge spamgehalte kunnen en geïnteresseerd zijn in reclame's van allerlei aanbieders. 

 

6. Deelnemen aan onderzoek

Zowel on- als offline kun je meedoen aan medisch of consumentenonderzoek. Risico's van medisch onderzoek kunnen soms groot zijn en je bent er vaak veel tijd aan kwijt. Online worden echter ook genoeg onderzoeken aangeboden, bijvoorbeeld in de vorm van online enquêtes. Dit kost minder tijd, maar levert ook minder op.

Info 6Blog2