Al Je Online Enquêtes Op Een Rijtje

5885ff 67-0a 2c -435f -935b -4a 87c 4d 9e 155 

Het invullen van online enquêtes is een populaire en makkelijk toegankelijke manier om wat extra geld te verdienen vanuit huis. Bedrijven hechten veel waarde aan de meningen van hun klanten. Op die manier kunnen ze er namelijk achter komen hoe ze hun producten moeten ontwikkelen en verbeteren. Steeds meer mensen ontdekken dat ze geld kunnen verdienen door simpelweg hun mening te geven.

In de loop der tijd zijn de meeste deelnemers van online marktonderzoek tot de ontdekking gekomen dat georganiseerd blijven erg belangrijk is. Het kan voor sommige mensen overweldigend zijn om zich in één keer in te schrijven voor meerdere onderzoeksbureaus. Het gebeurt dan al snel dat je bijvoorbeeld vergeet welke bureaus het meest betalen en die je dus bovenaan in je prioriteitenlijstje moet hebben. Daarnaast is het handig om te weten hoe lang het duurt voordat je uitbetaald wordt en wanneer het het beste moment is om je te laten uitbetalen.

1. Houd elk onderzoeksbureau in de gaten

Het is belangrijk om elk bureau actief in de gaten te houden en om de juiste login-informatie bij de hand te hebben. Sommige bureaus willen dat je minstens één keer per maand inlogt, zodat ze weten dat je een actieve deelnemer bent en enquêtes wil blijven invullen. Ook als er geen enquêtes beschikbaar zijn, moet je dus af en toe inloggen en bijvoorbeeld je punten bekijken.

Wanneer je de website van een onderzoeksbureau bezoekt, is het ook wijs om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Zo vergroot je de kans op het ontvangen van enquêtes waarvoor je gekwalificeerd bent. Vergeet daarnaast ook niet om je profiel regelmatig te updaten, wanneer je bijvoorbeeld verhuist of wanneer je gezinssamenstelling verandert.

2. Houd in de gaten wat je betaald krijgt

Elke enquête en elk bureau heeft een andere beloning. Met sommige enquêtes kun je punten verdienen voor waardebonnen of vouchers. Sommige bureaus werken met een spaarsysteem waarbij je om uitbetaling kunt verzoeken als je een bepaald bedrag hebt bereikt. Soms moet je een PayPal-account hebben om je te laten uitbetalen. Ga dus na wat je voor elk bureau nodig hebt.

Bij sommige bureaus worden je punten ongeldig verklaard als je ze lange tijd niet gebruikt of inzet. Houd daarom altijd je verdiensten in de gaten zodat je ervoor zorgt dat je iets voor je inzet terug krijgt.

Shutterstock _165020897

3. Houd in de gaten welke enquêtes je hebt afgerond

Het is handig om in een document bij te houden welke enquêtes je hebt ingevuld. Elke enquête heeft normaal gesproken een naam en een classificatienummer. Noteer deze en schrijf erbij wat je voor het invullen van de enquête terug zou moeten krijgen. Maak dus een soort archief aan en check deze en de bijbehorende websites wekelijks. Bij de meeste bureaus duurt het een aantal weken voordat je je uitbetaling ontvangt. Daarom is het goed om bij te houden wat je daadwerkelijk hebt binnengekregen.

4. Stel e-mailfilters in

Als je enquêtes invult, is het handig om een speciaal e-mailadres aan te maken voor dit doel. Daarnaast is het handig om filters in te stellen op dit account zodat je onnodige mails niet te zien krijgt of automatisch verwijdert. Sommige enquêtes zijn slechts beschikbaar voor een korte periode. Je wil ze dan natuurlijk zo snel mogelijk te zien krijgen.