Werk aan Huis in Amsterdam

Maar is inpakwerk, stickers plakken of folders vouwen wel echt iets voor jou? Juist in grote steden als Amsterdam is thuiswerken een goede manier om bij te verdienen; naast je gewone baan, als student of om in moeilijkere tijden de eindjes aan elkaar te knopen. Uit onderzoek blijkt dat het gemiddelde besteedbare inkomen in Amsterdam zo'n 4% onder het landelijk gemiddelde ligt. Juist voor mensen die minder verdienen is een extra zakcentje, verdiend door thuiswerk naast een gewone baan, altijd welkom.

Je kunt jezelf een hoop reistijd besparen als je (een deel van) je inkomen kunt verdienen zonder dat je het huis uit hoeft. Behalve de vaak weinig opleverende soorten inpak- of sorteerbaantjes, kun je er ook voor kiezen om online enquêtes in te vullen.

Amsterdam -21663_1920

  Voordelen van online enquêtes

  • Ten opzichte van inpakwerk hebben online enquêtes als voordeel dat je de werkzaamheden zowel thuis als onderweg kunt verrichten. Inpakwerk gaat gepaard met  hele voorraden onderdelen die je ergens kwijt moet. Je moet hier wel de ruimte voor hebben thuis.
  • Met het in elkaar zetten van pennen word je vaak betaald per product dat je aflevert. Wanneer je meedoet aan online onderzoek kun je punten opsparen zodat je een groter bedrag te besteden hebt bij aangesloten winkelketens.
  • Voor sommige vormen van thuiswerk is een cursus vereist. Online enquêtes invullen is geschikt voor iedereen, zonder enige vorm  van voorbereiding; het gaat alleen om je eigen mening.
  • Daarnaast zijn er verschillende websites met bijvoorbeeld vacatures voor thuiswerk in Amsterdam, waarvoor je moet betalen. Soms zijn deze vacatures niet eens echt en is het maar de vraag of je ooit een reactie krijgt. Voor het invullen van online enquêtes hoef je nooit te betalen.
  • Ook als je in Amsterdam werkt, maar er niet woont en met het openbaar vervoer de Randstad in komt, zijn online enquêtes een goede invulling van je reistijd. Ook vanuit de trein kun je prima een vragenlijst invullen en daar ook nog eens mee verdienen.