4 Verrassende Manieren Om Online Geld te Verdienen

Online Geld Verdienen met YouTube

Bijna iedereen kent YouTube wel, maar wat weinig mensen weten is dat je geld kunt verdienen met het online zetten van je eigen video’s. Het geld dat je op deze manier kunt verdienen, komt door advertenties die je toe kunt voegen aan je video. De laatste tijd lijkt het wel alsof je geen enkele video meer kunt kijken zonder advertentie, behoorlijk irritant. Maar als jij degene bent die geld krijgt voor elke klik op een advertentie, wordt het een stuk minder vervelend!

Wel moet hier aan toegevoegd worden dat je video een bepaald aantal keer vertoont moet zijn voordat je in aanmerking komt om advertenties toe te voegen. Allereerst moet je een YouTube partner worden. Wanneer je lid bent van dit partner programma, krijg je toegang tot uitgebreide instellingen om je pagina aan te passen en daar kun je advertenties toevoegen aan een video. Het geld verdienen werkt als volgt: hoe meer mensen je video kijken, hoe meer advertenties aangeklikt zullen worden, hoe meer geld jij verdient. De verdiensten liggen rond de $1 per 100 klik’s dus tenzij je duizenden views krijgt, zul je er niet heel snel rijk van worden helaas.

Youtube -money

Online Geld Verdienen Met Een Blog

Het maken en onderhouden van een blog vergt veel tijd en moeite. Je moet boordevol inspiratie zitten om constant leuke en pakkende artikelen te schrijven. Maar je kunt er wel veel geld mee verdienen wanneer je blog een groot publiek trekt. Het geld verdienen met een blog werkt hetzelfde als geld verdienen met YouTube, door het plaatsen van advertenties. Om advertenties te kunnen plaatsen moet je alleen wel jezelf registreren bij een hoop websites die advertenties aanbieden. De meest voorkomende is Google AdSense. Met Google AdSense verdien je geld aan de hand van hoe vaak de advertenties op jouw pagina worden aangeklikt. Hoeveel je verdient hangt heel erg af van het type advertentie, de kwaliteit en de prijs van de advertentie.

Online Geld Verdienen Met Twitter

Om te beginnen met geld verdien door het gebruik van Twitter, moet je allereerst een account aanmaken. Dit account ga je vervolgens richten op een specifieke doelgroep met als doel zo veel mogelijk “followers” te genereren. Hoe je dan uiteindelijk geld gaat verdienen werkt weer hetzelfde als met YouTube en bloggen: advertenties. Je meld je twitter account aan bij een programma dat jouw tweets voorziet van advertenties en gesponsorde links. Er zijn ook programma’s die jou betalen om “direct messages” te sturen naar jouw followers. Ook hier geldt weer: hoeveel je verdient hangt af van verschillende factoren maar vooral de hoeveelheid followers is heel belangrijk.

Twitter -money

Online Geld Verdienen Met Flickr

Flickr is eigenlijk een manier om “echt” geld te verdienen, online, met wat je doet. Je kunt via Flickr jouw foto’s beschikbaar maken voor aankoop voor commerciële doeleinden. Je verdient dan ongeveer 30% van de uiteindelijke verkoopprijs dat gedaan wordt door een samenwerking met Getty Images. De verkoopprijs hangt af van de kwaliteit en het uiteindelijke doeleinde waar de foto voor wordt gebruikt.

 

Meer weten over Online geld verdienen? Klik dan hier.