Je Wilt Een Goed Betaalde Baan? Reken Jezelf Rijk Met Deze Best Betaalde Beroepen!

Best Betaalde Beroepen, Verdien Een Fortuin

Waarschijnlijk kun je al wel raden dat de best betaalde beroepen ook samengaan met de langste of duurste studies. Maar zoals in dit geval wordt de moeite ook daadwerkelijk beloont. Wil je nu alvast beginnen met extra geld verdienen? Lees dan hier meer over online geld verdienen!

Dit zijn de absoluut best verdienende banen:

Chirurg

Om een beeld te schetsen: je ligt op de operatie tafel voor een ingewikkelde open hart operatie. Wil je dit overleven?

Dat was een makkelijk antwoord, natuurlijk wil je dat overleven! Een chirurg heeft een enorme verantwoordelijkheid en mag geen fouten maken, daarom is dit een van de best betaalde beroepen.

Dit levert een baan als chirurg op:
€150.000 - €400.000 per jaar*

Chirurg

Minister

Je barst van de ambitie, je wilt een betere wereld en je hebt overal een mening over? Misschien is een baan als minister een idee.

In de politiek vind je veel “stoffige ministers”. Misschien tijd voor verjonging? Alhoewel verjonging natuurlijk wel lastig is, je moet wel verstand van zaken hebben om een land te kunnen regeren. Maar deze goed verdienende baan is zeker een overweging waard.

Maar mocht je het zo ver schoppen dan verdien je dit:
€100.000 per jaar en €150.000 per jaar als minister president!*

Piloot

“Fly me to the moon…” Zong Frank Sinatra. En veel kinderen roepen op jonge leeftijd al dat ze piloot willen worden. Want hoe cool is het om een enorm vliegtuig te mogen besturen en naar verre landen te reizen?
In de realiteit is het natuurlijk allemaal een stuk minder rooskleurig, laten we eerlijk zijn:
Je bent vaak lange tijd van huis en de banen liggen niet voor het oprapen. Verder moet je ook bereid zijn om een investering van rond de €100.000 te doen voor je opleiding. Maar hé, dat mag de pret niet drukken!

Dit brengt een avontuur als piloot in het laatje:
€75.000 - €120.000 per jaar*

Piloot

Bankdirecteur 

Zijn verantwoordelijkheid en nummertjes echt helemaal jouw ding? Dan is de functie van bankdirecteur aan jou besteed!

Je bepaald het beleid van je bank en je moet een knap staaltje inzicht in de economie hebben om beslissingen in het belang van jouw bank te nemen. Ik zie je al als een Dagobert Duck door het geld zwemmen!

En als bankdirecteur mag je dit per jaar op je rekening bijschrijven:
€80.000 + bonussen die op kunnen lopen tot in de miljoenen!*

Goed Betaalde Banen, Maar Dan Leuker

Buiten de eerder beschreven en best duidelijk goed verdienende banen, zijn er ook wat meer bizarre banen om een leuk salaris te verdienen.

Leuke baan

Nu vraag je jezelf vast af welke banen dat zijn:

Tv kijken

Ja je leest het goed: je kunt geld verdienen met tv kijken! Recentelijk kwam Netflix nog in het nieuws omdat zij mensen zochten om films te kijken en daar korte samenvattingen over te schrijven. Ook kun je tv kijken om later een beoordeling te geven over een programma, best een goede deal: je mening geven over een programma dat je toch al van plan was te gaan kijken.

Word ik nu slapend rijk?
Dat niet echt maar het kan je wel zomaar €20.000 per jaar opleveren!*

Huisoppas

Laat ik maar meteen beginnen met een beeld schetsen: Zon, cocktail en zwembad, GRATIS. Juist huisoppas in het buitenland klinkt als een droom! Natuurlijk loopt het niet over van de geweldige aanbiedingen om op iemand zijn huis te passen op een zonnige bestemming, maar het bestaat wel.

Helaas verdien je er niet altijd geld mee. Maar treur niet:
Een gratis vakantie is toch ook de moeite waard?

huisoppas

Handmodel

Het leven van een model, het klinkt zo glamoureus. Helaas voldoet de meerderheid van de bevolking niet aan de gestelde eisen voor maten en looks.

Hoe cool is het dan dat je ook handmodel kunt zijn? Juist je moet alleen je handen goed verzorgen en goed oefenen om ze mooi op een foto te laten overkomen. Ook in dit geval kan natuurlijk niet iedereen handmodel worden, maar serieus de kans dat je handmodel wordt is toch wel groter dan dat je op de catwalk in Parijs loopt!

En hoeveel geld heb ik dan in mijn handje?
€250 per uur!*

Voice over

Elk programma, commercial en radioprogramma heeft wel een voice over. Zo iemand die het hele boeltje aan elkaar praat. Lijkt mij wel mooi: betaald krijgen om te praten.

Hetzelfde als bij het pracht beroep van handmodel, niet iedereen is geschikt. Je moet wel wat bijzonders kunnen met je stem.

Geen praatjes maar daadjes:
€300 per commercial van 5 minuten*

Goed Betaalde Banen In Het Buitenland

Laten we even een internationale stap maken, er zijn ook wat opties op wellicht zonnigere bestemmingen. 

Voice over

Werken op een booreiland

Het eerste waar ik aan denk is wel zoals James Brown zong “this is a man’s world”. Ik zie voor me een hoop testosteron op een kleine oppervlakte, maar daar kan ik me in vergissen.

Wanneer je op een booreiland werkt, bijvoorbeeld ergens in de buurt van Brazilië, moet je er wel rekening mee houden dat je lange periodes van huis bent. Daar staat wel tegenover dat op een boor eiland alles geregeld is van eten tot recreatie tot het gebruik van de sauna. Ook je vervoer van en naar je werkplek wordt geregeld en betaald.

Als klap op de vuurpijl:
€40.000 - €60.000 per jaar*

Cruiseschip bemanning

Een cruise, het woord alleen al doet je denken aan luxe. Op een gemiddeld cruiseschip werken 2.500 bemanningsleden, variërend in rang en functie.

Het werken op een cruiseschip brengt je naar een lijst van tropische bestemmingen waar jij natuurlijk ook van kunt genieten. Buiten dat het “weer eens wat anders” is, heb je ook enorm veel mogelijkheden om een functie uit te oefenen waar je voor gestudeerd hebt:
Een cruiseschip is een soort drijvende mini wereld!

En dit levert het op:
€25.000 - €85.000 afhankelijk van de functie*

CruiseshipMeer lezen over banen en werk? Kijk dan eens op de pagina over online geld verdienen!

 

*Alle bedragen zijn schattingen, het werkelijke inkomen kan verschillen van de genoemde bedragen.