Online Geld Verdienen & Besteden: De Beste Apps!

Geld Besparen Met Een Budget App

Om zo lang mogelijk te genieten van het geld waar je voor hebt gewerkt vanuit huis, kan een budget-app handig zijn. Er zijn verschillende apps gratis beschikbaar waar je in kunt voeren wat je maandelijkste inkomsten zijn, welke vaste uitgaven je maandelijks hebt en hoeveel geld je zou willen sparen. Aan de hand daarvan berekent de app dan wat jouw dagelijkse budget is.

Daily Budget App

Daily Budget

Daily budget is zo’n app. Het voordeel van deze app is dat je naast je maandelijkse inkomen en vaste uitgaven ook per dag in kunt voeren hoeveel je uitgegeven hebt. Wanneer je dit doet herberekend de app je dagelijkse budget, zo weet je altijd of je nog op koers ligt om geld te sparen voor bijvoorbeeld een vakantie!

 

 

 

 

 

Afas App

AFAS Personal

Met AFAS personal heb je nog meer voordelen, het is een digitaal huishoudboekje waar je ook je bankrekening aan kunt koppelen. Deze app is erg eenvoudig om te gebruiken en is zowel op je telefoon als op een computer toegankelijk. Door deze app heb je dus echt een actueel inzicht in je budget!

 

Geld Besteden Met Een Shopping App

Online winkelen wordt steeds populairder bijna elke winkel keten biedt de mogelijkheid om ook vanuit een webshop de gewenste artikelen te kopen. Naast dat online winkelen groeit in populariteit, bezitten de meeste mensen tegenwoordig ook een mobiele telefoon. Het lijkt dus een gat in de markt om naast een webshop ook een mobiele app aan te bieden vanuit waar klanten eenvoudig kunnen winkelen.

Groupon App

Groupon

Met de groupon app kun je zien wat voor leuke producten en activiteiten je kunt aanschaffen met een flinke korting. Groupon is een service waar je vanalles kunt kopen met dus goede kortingen. Elke dag hebben zij andere aanbiedingen die je met deze app eenvoudig bij kunt houden. Je hebt dus met deze app zowel een Bespaar als een Besteed app tegelijk!

 

Appie App

Appie

Om boodschappen te doen kan de Albert heijn app een uitkomst bieden. In de Appie app kun je en boodschappenlijstje maken en zelfs je boodschappen klaar laten zetten of laten bezorgen! Ook is er een spraakoptie waardoor je alleen maar tegen de app hoeft te praten om het juiste product te vinden.

Shutterstock _145390003

Online Geld Verdienen Met Betaalde Enquêtes

Op surveybee.nl zijn de meest betrouwbare marktonderzoekbureau’s verzameld en kun je jezelf eenvoudig registreren om direct te beginnen met geld verdienen. Op onze website kun je zien wat voor beloningen er geboden worden zoals geld of cadeaubonnen. Door het invullen van betaalde enquêtes bepaal jij zelf waar en wanneer je geld wilt verdienen zo wordt jouw mening geld waard!