Betaalde Enquêtes Invullen: Top 3 Automatisch Invullen En Wachtwoord Management Tools

Bespaar Tijd & Verdien Meer Geld Met Onine Enquêtes!

Het invullen van online formulieren is voor velen een dagelijkse bezigheid. Wanneer je inlogt om online te winkelen, een vlucht te boeken of om je te registreren bij een nieuwe website; er is altijd een waslijst aan gegevens die je in moet vullen. Ook wanneer je geld verdient met het invullen van betaalde enquêtes wordt er regelmatig een hoop informatie van je gevraagd. Het invullen van dezelfde informatie is tijdrovend en zonde van je kostbare tijd.

Gelukkig zijn er in deze moderne tijd een hoop tools die jouw online leven gemakkelijker kunnen maken. Onderstaande top 3 zijn tools die jouw gegevens veilig bewaren en die wanneer jij dat wilt ze automatisch voor je invullen op een website. Dit bespaard een hoop tijd en verhoogt ook nog je productiviteit, er blijft dus extra tijd over om meer betaalde enquêtes in te vullen!

Keyboard -752236_1280

LastPass

LastPass is een wachtwoord manager die op een veilige manier al jouw wachtwoorden en inlognamen onthoudt. Deze tool is daarnaast ook nog heel effectief in het invullen van online formulieren en perfect voor wanneer je dagelijks bezig bent met het invullen van betaalde enquêtes. LastPass bewaart je gegevens in een soort online kluis die alleen jij kunt openen met je master wachtwoord.

Er is ook een premium versie beschikbaar en die geeft je ook toegang tot: support op een breed aanbod van mobiele apparaten, multi-factor authenticatie, prioriteit assistentie en tools voor vergrendelde computers. De premium versie analyseert ook je wachtwoorden op veiligheid, en bied een wachtwoord generator die suggesties voor een sterk wachtwoord biedt. Wil je met een familie en meerdere betaalpassen gebruik maken van de service? Dan is het ook mogelijk om een profiel aan te maken voor elk gezinslid, betaalpas en betaal- en bezorg adres. De basis versie van deze tool is gratis en voor de premium versie betaal je ongeveer €11 per jaar.

Shutterstock _191831096

Roboform

Roboform is een zeer goed gewaardeerde automatisch invullen en wachtwoord management tool. Met deze tool is het gemakkelijk om wachtwoorden te onthouden en Roboform kan online formulieren automatisch invullen. Wat ook een enorm pluspunt is, is dat de tool de URL kan herkennen van de website waar je op probeert in te loggen. Dit voorkomt dat je inlogt op een phishing website die vervolgens jouw gegevens onterecht gebruikt voor illegale doeleinden. 

Roboform bewaart ook op een veilige manier al je persoonlijke informatie zoals namen, adressen en geboortedata en vervolgens kun je al deze informatie eenvoudig automatisch invullen in online formulieren. Hierdoor is deze tool ideaal om te gebruiken wanneer je online wilt winkelen, geld verdienen met online enquêtes, meedoen aan verlotingen of om online je CV in te vullen. De premium versie maakt het mogelijk om al je gegevens te synhroniseren met meerdere apparaten en maakt het mogelijk om automatisch in te loggen met verschillende browsers. Ook bij Roboform is de basis versie gratis en betaal je voor de premium versie ongeveer €35 per jaar.

Shutterstock _172821707

Dashlane

Met Dashlane hoef je nooit meer een wachtwoord in te vullen op geen enkel apparaat. Experts geven een hoge waardering voor deze tool en net als bovengenoemde tools, biedt Dashlane een aantal verschillende functies waaronder het opslaan van wachtwoorden, wachtwoord herstel en een functie die automatisch je wachtwoorden verandert.
Ook houdt Dashlane je online betalingen bij en bewaart facturen en screenshots van je aankopen in een digitale portemonnee. Door de automatisch invullen functie verspil je geen tijd meer aan het controleren of een formulier correct in ingevuld. Het bedrijf claimt dat met deze tool je 50 uur per jaar aan tijd bespaard! Dat betekent dus meer tijd om online enquêtes in te vullen en zo nog meer geld te verdienen.

De gratis versie van deze tool is maar op één computer te gebruiken, maar de premium versie kan gebruikt worden op meerdere apparaten. Ook kan de premium versie een back-up maken van account details zodat alleen jij toegang kunt krijgen tot bepaalde servers. De premium versie kost ongeveer €35 per jaar en staat meerdere gebruikers toe op het account, synchroniseert al je apparaten en geeft je prioriteit op hun klantenservice.