Verjaardagscadeau Idee: Beste Cadeaus Met Betaalde Enquêtes!

Cadeaus Met Betaalde Enquêtes

Een cadeau kopen begint in een winkel waar veel keus is en toch lijkt het alsof geen enkel product geschikt is. Geschiktheid van een product is trouwens erg belangrijk voor de bedrijven die het product produceren. Je zult je verbazen over hoe belangrijk jouw mening over een product is voor deze bedrijven en ze zijn zelfs bereid om je er voor te betalen.

Shutterstock _178434308

Doordat bedrijven bereid zijn te betalen voor jouw mening, is het gemakkelijk om snel en flexibel geld of cadeaus te verdienen met het invullen van betaalde enquêtes. Je hebt er geen diploma's of ervaring voor nodig, het enige wat je hoeft te doen is vragen beantwoorden vanuit jouw persoonlijke opinie. De vragen van betaalde enquêtes kun je op elk moment van de dag beantwoorden waardoor geld en cadeaus verdienen eenvoudig in een druk schema past.

Op surveybee.nl kun je kiezen uit verschillende online betaalde enquête aanbieders waarna je een activatie email ontvangt. Om meteen te beginnen met verdienen moet je niet vergeten om je registratie te bevestigen via die email. Zodra je registratie is geactiveerd kun je beginnen met invullen van betaalde enquêtes en zo geld of cadeaus verdienen!

Gebruik Betaalde Enquêtes Om Verjaardagscadeaus Te Verdienen

Niet elke betaalde enquête aanbieder beloond je met geld, veel aanbieders belonen je met punten. Het goede nieuws is dat je deze punten kunt inwisselen voor beloningen in de vorm van cadeaukaarten of kortingsbonnen.

Het verzamelen van genoeg punten draait helemaal om kleine stappen nemen. Zodra je de “magische uitbetaal drempel” hebt gepasseerd, kun je jouw punten inwisselen voor een breed aanbod aan cadeaukaarten van onder andere bol.com, zalando & wehkamp. Met deze cadeaubonnen kun je zo dus voordelig een verjaardagscadeau kopen. Natuurlijk kun je de cadeaubonnen ook gebruiken als verjaardagscadeau zodat de jarige job zelf een cadeau kan kopen.

Balloons -15784_1280

Het geldt natuurlijk wel: hoe meer enquêtes je invult, hoe meer je zult verdienen. Een betaalde enquête duurt tussen de 5 en 30 minuten. In veel gevallen krijg je meer betaald naarmate de enquête langer duurt. Wanneer je jezelf registreert bij meerdere aanbieders, creëer je een gestadige stroom van betaalde enquêtes richting je inbox. Je kiest dan natuurlijk zelf welke je wel en niet invult, maar je krijgt alleen betaald als je ook daadwerkelijk de enquête afrondt.

Cadeau Tips

Cadeau Idee Voor Mannen

Mannen zijn een lastige doelgroep om een leuk verjaardagscadeau voor te kopen. Wat vinden mannen nu echt leuk? Als eerste komt natuurlijk het standaard idee van aftershave/parfum, een paar sokken of een stropdas naar boven. Maar of iedere man hier gelukkig van wordt is de vraag. Wees dus creatief en verras de jarige met een origineel cadeau! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Als het een goede vriend of familielid is een dagje uit
  • Technische snufjes doen het vaak ook goed denk aan laptop accessoires e.d.
  • Mannen houden over het algemeen van bier, misschien een leuk bierpakket of nog beter een brouwpakket zodat hij zijn eigen bier kan brouwen

Beer -428121_1280

 

Cadeau Idee Voor Vrouwen

Vrouwen zeggen dat ze heel makkelijk zijn om een cadeau voor te kopen. In de praktijk valt ook dat vaak tegen helaas. Maar een vrouw kan al heel gelukkig worden van een bos bloemen maar dat is natuurlijk een beetje afgezaagd. Ook bij een vrouw kun je het beste creatief omgaan met het geven van een cadeau, bijvoorbeeld:

  • Een dagje uit zoals naar de sauna o.i.d. 
  • Vrouwen houden van vaak make-up, geef een make-up cursus met goodies cadeau
  • Geef iets persoonlijks zoals een mooi foto cadeau

Colors -291851_1280