Thuiswerk

Verdien makkelijk geld vanuit huis door het invullen van betaalde online enquêtes.

bol.com
zalando
douglas
paypal
h-en-m
wehkamp

Thuiswerk

Verdien makkelijk geld vanuit huis door het invullen van betaalde online enquêtes.

Last Updated: 11 mei 2018

Thuiswerk

Door deel te nemen aan online enquêtes verdien je punten die je vervolgens kunt inwisselen voor geld via paypal of cadeaubonnen van grote winkelketens zoals Bol.com, Ikea en H&M.

Doordat je de enquêtes online in vult, heb je de vrijheid om extra geld te verdienen wanneer het jou uitkomt. Online thuiswerk is de perfecte manier om makkelijk geld te verdienen, waar en wanneer je maar wil!

SurveyBee.nl is een platform waar de beste en meest betrouwbare marktonderzoekbureaus zijn verzameld. Deze marktonderzoekbureaus zijn altijd op zoek naar nieuwe panelleden voor het invullen van hun enquêtes. Natuurlijk is jouw tijd kostbaar, maar jouw mening is belangrijk en daarom zijn deze bureaus bereid om te betalen voor jouw waardevolle mening!

Wat moet ik kunnen om thuis te werken?

Voor het meeste thuiswerk heb je een betrouwbare internetverbinding nodig. Maar werken vanuit huis vraagt meer van je als persoon. Over het algemeen vraagt thuiswerken van je dat je over een aantal vaardigheden beschikt:

 • Organiseren: Behalve dat je de rest van je leven onder controle moet kunnen houden, moet je ook in staat zijn om overzicht te houden op alle verschillende onderdelen van je werk.
 • Omgaan met isolement: Als je alleen woont moet je een manier kunnen vinden om verbonden te blijven met de buitenwereld. 
 • Plannen: Als je met deadlines te maken krijgt is het belangrijk dat je je tijd goed kunt indelen, zodat je niet in stressvolle situaties terechtkomt.
 • Gemotiveerdblijven: Het meest belangrijk. Je moet in staat zijn om jezelf gemotiveerd te houden om vanuit huis te werken. Er zijn geen anderen om dit te doen dus je moet jezelf ertoe zetten om dingen gedaan te krijgen. 
 • Gedisciplineerd zijn: Je moet in staat zijn om je af te sluiten van afleidingen en om je te focussen op wat je moet doen.

10 tips voor thuiswerken:

 1. Maak een dagschema
 2. Stel duidelijke doelen voor de toekomst
 3. Doe taken volgens een vaste volgorde
 4. Kleed je aan
 5. Richt een plek in om te werken
 6. Zorg voor een goede houding
 7. Regel je netwerk online
 8. Neem pauzes
 9. Ga even het huis uit
 10. Blijf gezond

Werk vanuit huis door online enquêtes in te vullen

Meewerken aan online onderzoek is één van de manieren waarop je kunt werken vanuit huis om een beetje extra inkomen te krijgen. Het maakt namelijk niet uit wie je bent, waar je woont of wat je doet: je kunt vanuit je huis online enquêtes invullen. Bijvoorbeeld als moeder in een druk gezin, als energieke student met wat vrije tijd of als iemand die wel een die wel een extra zakcentje kan gebruiken. Online enquêtes invullen is dan een mooie kans voor jou.

Alles wat je hoeft te doen is regelmatig je e-mail checken. Wanneer je een e-mail ontvangt van een onderzoeksbureau, klik je op de link voor de enquête. De link leidt je naar een formulier bestaande uit een aantal basisvragen over verschillende producten of onderwerpen. Je kunt bijvoorbeeld gevraagd worden naar wat specifiekere informatie over je winkelvoorkeuren. Ook het invullen van dit formulier doe je gewoon vanuit huis en dit neemt slechts enkele minuten in beslag. 

Het invullen van online enquêtes biedt je de mogelijkheid om geld te verdienen door gewoonweg jezelf te zijn. Dit soort thuiswerk is daarnaast ook belangrijk werk. Jouw stem wordt direct doorgespeeld naar een bedrijf, zodat die zich kan aanpassen aan klanten zoals jij. Jouw visie wordt gedeeld met en gehoord door de meest bekende bedrijven over de hele wereld. En het mooiste is - je wordt er nog voor betaald ook.

Wat echter de grote aantrekkingskracht van online enquêtes is, is dat je ze kunt invullen op het moment dat het jou uitkomt. Je hebt de vrijheid om de onderzoeken te doen waar je ook maar bent en wanneer je dan ook maar tijd hebt. Alles wat je nodig hebt is een laptop of een ander mobiel apparaat, en een internetverbinding. Dus relax, neem een kop koffie in je favoriete café (of thuis voor de TV als je kinderen slapen) en vul een paar online enquêtes in.  

Wat maakt het invullen van online enquêtes anders dan andere manieren van thuiswerken?

 • Geen speciale vaardigheden benodigd
 • Geen baas
 • Geen deadlines
 • Geen rapportages
 • Geen financieel risico of kosten
 • Geen telefoontjes die je moet plegen

Zodra je klaar bent met enkele enquêtes, heb je met één muisklik geld op je rekening of word je beloond met cadeaus. Je zal er misschien niet rijk van worden, maar je kan wel wat extra geld, tegoed of waardebonnen verdienen in je vrije tijd. Geld dat je kan helpen om je rekeningen of familietripje te betalen, of dat je kunt omzetten in cadeaus om uit te delen met Kerst of Sinterklaas. 

Hier bij Surveybee.nl hebben we partnerschap met de best betalende online onderzoeksbureaus. We hebben de meest betrouwbare en gereputeerde enquêtebedrijven verzameld. Deze bureaus zijn op zoek naar mensen zoals jij, en omdat jouw tijd kostbaar is, zijn ze bereid je te betalen.